Az Indigo Magyarország közel egy évvel ezelőtt indította útjára minősített partnerprogramját, mely idén márciusban mérföldkőhöz érkezett.
Körünkben köszönthetjük Rezicska Máriát, az Indigo Magyarország első Minősített Partnerét. Marcsit, ezen apropóból kérdeztük:

Szalonprogram az Indigoval 

Magyarország első minősített körömkozmetikusi partnerprogramja

2016. szeptemberében debütált az Indigo Nails Magyarország Minősített Partner programja, ennek apropójából kérdeztük Kovácsné Fábián Viktóriát a program ötletgazdáját:

Újra eltelt egy év… megint itt a verseny… nevezni kell, hiszen megígértem magamnak. És az ígéret szép szó… A tavalyi győzelmem után, muszáj volt újra bizonyítanom magamnak, hogy az az első díj, nem a véletlen műve volt. Egy hónappal a verseny megrendezése előtt kiírják a verseny témáját. Már alig vártam, hogy meglássam, mit is kell alkotnom. Mikor szembesültem a barokk témával, egyből beindult a fantáziám. Szeretem a kosztümös filmeket, szeretem a már-már csicsás díszítéseket.

2014. novemberében Fehérvári Aliz, élete második versenyén kategória győztes lett. Megkértük, hogy mesélje el nekünk, milyen volt a felkészülés időszaka, és mit látott Ő versenyzőként mindebből? Milyen élményei voltak a versenygyőzelem után eltelt időszakban: 2014. novemberében az Indigo Nails versenyzőjeként indultam Érden, az MBA Nail CUP Versenyen, Tip box 3D kategóriában. Igen, ez volt életem második színrelépése, és sikerrel zárult, mert felállhattam a dobogó tetejére.

A közelmúltban megrendezett műkörmös versenyeken az Indgo versenyzői kimagasló sikereket értek el. Varga Eszter a Nail Art Magyar Kupán, a 3D kategória győztese lett, így Eszter képviselheti hazánkat a 2015. évi müncheni Nail Art Világkupán 3D kategóriában. Eszter a III. MBA Nail Cup verseny díszítő kategóriáját szintén megnyerte, és a Fantasy Nail Art kategória előkelő második helyén végzett. Fehérvári Aliz ugyanezen a versenyen a TIP-BOX kategória első helyén végzett.

További információk

  • Galéria

    Galéria - Versenyeredmények az Indigo Nails színeiben